Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Jornada de Debat Intergeneracional de Dones a la Catalunya Central

5 de juny de 2014

L’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones, organitzen pel proper dimarts 10 de juny una jornada de Debat Intergeneracional de Dones a la Catalunya Central.

L’objectiu d’ aquest projecte és fer evident com n’és de valuosa la saviesa que les dones han desplegat al llarg del temps per a tirar endavant en el dia a dia en un moment històric on els sabers de les dones no tenien cap mena de consideració ni de reconeixement, ni aquestes podien exercir els drets de ciutadania amb plenitud. Aquesta expertesa, desenvolupada en allò quotidià, en el dia a dia de les persones i les societats, constitueix un llegat molt valuós. Per aquest motiu el projecte anirà més enllà de la jornada i recollirà el llegat d’aquestes dones en un document audiovisual.

Així, el proper dimarts 10 de juny de 10h a 12h del matí al Casal Cívic d’Igualada - Casals del Passeig (pg. Mossèn Jacint Verdaguer,67), podrem escoltar i conèixer el testimoni de sis dones de la nostra comarca que compartiran les seves experiències vitals i personals, i les seves estratègies per a viure en un moment històric complex. Una experiència valuosa i enriquidora que no ens podem deixar perdre. L’acte és obert a tothom i l’entrada lliure.

Last modified: 5 de febrer de 2018