Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia al programa Ben Trobats de la Xarxa de Televisions Locals

8 de juny de 2016

La comarca de l’Anoia va ser la protagonista, el passat dijous 2 de juny, del programa “Ben trobats” de la Xarxa de Televisions Locals, un magazín matinal que combina entreteniment, divulgació i informació.

Al programa hi varen participar el vici-president tercer del Consell Comarcal, Xavi Perez i la cap d’àrea de promoció comarcal, Bet Andreu. Durant l’entrevista, el conseller va exposar la diversitat de la comarca i alguns dels atractius culturals, gastronòmics, lúdics, que s’hi poden trobar. Per la seva banda, la tècnica de Turisme va posar detall a algunes de les activitats que anaven sorgint de l’entrevista, posant especial atenció en el darrer projecte impulsat per l’ens comarcal per promocionar la comarca “l’Anoia, Terra de Castells”, però també es va parlar del Rec, el festival de llegendes de Tous, l’Abric Romaní, el CRIP d’Hostalets de Pierola, el Museu  Molí Paper de Capellades, entre altres.

En el mateix programa, també es va comptar amb la participació de Manel Pla, del Grup Jardí, que va ensenyar com fer una amanida de faves de l'Anoia i pèsols amb menta, promocionant així els productes de la comarca.

A la comarca hi ha un gran potencial d’activitats per oferir ja siguin culturals, lúdiques, esportives,... complementades amb una molt bona gastronomia i gran diversitat d’allotjaments. Aquelles persones que vulguin descobrir l’Anoia poden visitar la pàgina web www.anoiaturisme.cat on podran trobar algunes propostes.

El programa Ben trobats dedicat a la comarca de l’Anoia el trobareu al següent enllaç: http://www.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/anoia

Last modified: 5 de febrer de 2018