Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’escola de dansa del Consell Comarcal exhibirà diumenge el seu millor repertori

8 de juny de 2016

L’escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia arriba també al seu final de curs i per celebrar-ho ha preparat un espectacle en el que es podrà veure part del treball realitzat durant l’any escolar 2015-2016.

L’espectacle, en el que hi participaran els i les alumnes de l’escola, més d’una seixantena, està pensat en dues parts. Una primera “Viatge a Viena” en el que es podrà gaudir d’un gran ventall d’estils de dansa treballats com; la dansa clàssica, creativa, hip-hop,  neoclàssic i treball físic i educació postural i una segona part “Viatge de repertori” en el que es podrà veure també ball de dansa clàssica i de contemporània. El professorat és l’encarregat de la coordinació del festival.

El festival tindrà lloc diumenge dia 12 de juny a les 19h al Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí. Les entrades, gratuïtes, es donen a la mateixa escola.

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal és una escola reconeguda pel departament d’Ensenyament des de l’any 1990 que compta amb professorat amb titulació superior i ofereix els estudis de dansa a alumnes des de 4 anys i sense límit, amb la possibilitat de presentar-se a les proves del Conservatori Professional de Dansa a l'Institut del Teatre per poder cursar els estudis professionals de dansa.

Trobareu més informació a www.anoia.cat/escoladedansa

Last modified: 5 de febrer de 2018