Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia celebrarà aquest dissabte el Dia Internacional de la Gent Gran a Vilanova del Camí. Més de 400 persones participaran a la trobada

26 de setembre de 2016

Un any més, la comarca de l’Anoia se sumarà a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran. Per fer-ho, el Consell de la Gent Gran de l’Anoia del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi han organitzat una matinal festiva que clourà amb el tradicional dinar.

La diada començarà a les 10,45 h amb la benvinguda de les Delegacions dels Casals participants, per part de la comissió organitzadora a la Plaça del Mercat. A les 11h tindrà lloc la Missa i en acabar a les 11, 45 h donarà inici la Cercavila que compta amb la col·laboració de l’agrupació Molta Xamba. El recorregut serà: C/ Major, C/ Montserrat, C/ Mossen Amenós, C/ Verge de Núria, Plç de Can Papasseit. Seguidament a les 12.30 h s’ha programat una ballada de Sardanes amb la col·laboració de la Colla Sardanista de Vilanova del Camí a  la Plaça de Can Papasseit i a continuació tindrà lloc el dinar de germanor a la Sala Polivalent Can Papasseit. Finalment, la diada clourà amb  un ball popular amb el duo Al-Ma.

A una setmana de la seva celebració, l’acte ja ha venut totes les seves localitats, amb un total de 410 persones. Any rere any la festivitat torna a ser un èxit gràcies a les entitats de gent gran de tota la comarca i a les diferents entitats implicades.

Last modified: 5 de febrer de 2018