Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La 2a jornada del departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia aplega una vuitantena de professionals

17 de juny de 2022

S’han presentat projectes innovadors i bones pràctiques i s’ha debatut i reflexionat al voltant de l’ètica en la intervenció social

L’Adoberia Bella d’Igualada ha acollit, aquest 16 de juny, una jornada de debat i presentació de projectes del departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia. L’obertura l’ha fet el gerent de l’ens, Eduard Canet, i la benvinguda a la vuitantena de treballadors i treballadores d’aquest àmbit que hi han assistit, l’ha fet la cap del departament, Elisenda Albareda.

En el decurs de la trobada s’ha inaugurat l’exposició ‘Bones pràctiques 2022’, s’han presentat diferents projectes innovadors i casos de bones pràctiques del departament, s’ha fet una sessió de debat i reflexió i s’ha celebrat la conferència ‘L’ètica en l’àmbit de la intervenció social’, a càrrec de Begoña Román, presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya i vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya. Precisament Román ha fet la proposta que el departament pugui tenir un grup de treball que reflexioni sobre qüestions ètiques en l’àmbit de la intervenció social.

La cloenda ha anat a càrrec de la vicepresidenta 5a del Consell Comarcal, Sandra Fernández, que ha reconegut i ha posat en valor la feina d’aquests professionals, encoratjant-los a seguir treballant amb la mateixa vocació de servei a la ciutadania. Aquesta és la segona ocasió en què se celebra aquesta jornada de treball i d’intercanvi d’experiències.

Last modified: 17 de juny de 2022