Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La campanya “Tracta’m bé” vol arriba a les escoles a través de contes explicats per persones grans

20 de febrer de 2018

Membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia i altres persones grans interessades van participar la setmana passada en una formació de com explicar contes als menuts a càrrec d’Anna García, conta contes i tallerista.

El taller de 4 hores de durada va ser promogut pel Consell de la Gent Gran de l'Anoia del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal. L’objectiu era adquirir nocions i pautes que ha de tenir un bon narrador per poder explicar contes.

En concret, els membres del Consell de la Gent Gran i altres persones voluntàries volen explicar a les escoles d’infantil i primària de la comarca contes que transmetin valors i coneixements entorn la vellesa per desmitificar-ne així alguns estereotips, i alhora posant en valor aquesta etapa de la vida. Alguns dels contes que es volen narrar són els de “Contes per fer-se gran”, un conjunt de 4 relats il·lustrats que es van publicar en el marc de la campanya "Tracta'm bé" del Consell Comarcal del Solsonès amb la finalitat pedagògica de sensibilització que pretén fomentar l’empatia entre infants i les persones grans.

D’aquesta manera el Consell Comarcal de l’Anoia segueix endavant amb la difusió de la campanya Tracta’m bé de prevenció dels maltractaments a les persones grans, que es realitza conjuntament amb l’Ajuntament d’Igualada.

Les escoles interessades poden trucar al Consell Comarcal de l’Anoia 938051585 (extensió 1) o bé enviar un correu electrònic a gentgran@anoia.cat

Last modified: 12 de març de 2018