Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La Fundació Sant Josep acull l’exposició itinerant de Voluntariat Sènior a l’Anoia. Es podrà visitar a partir d’avui i fins el diumenge dia 20 de juliol

17 de juliol de 2014

La Fundació Sant Josep acull d’avui i fins diumenge l’exposició de Voluntariat Sènior a l’Anoia un projecte que pretén posar en relació persones voluntàries sèniors amb projectes d’entitats que requereixen de voluntariat.

L’exposició mostra 28 projectes de 7 entitats comarcals diferents; Creu Roja, Càritas, Fundació Àuria Privada, Consorci Sociosanitari d’Igualada, Fundació Sant Josep, AMPA Mare de Déu del Portal i Xarxa d’entitats de Gent Gran de Capellades.

Aquests projectes cerquen voluntaris/àries sèniors amb diferents perfils. L’exposició pretén sensibilitzar i animar a les persones grans a fer tasques de voluntariat per tal de millorar el benestar de la societat actual.

Concretament de la Fundació Sant Josep es precisa voluntariat per els projectes d’animació sociocultural en el centre sociosanitari Sant Josep, la llar Verdaguer i el centre de dia de Montbui col·laborant, proposant i participant en les activitats lúdiques o culturals que organitzi cada centre i per fer acompanyament a gent gran, donant-los suport emocional i benestar, evitant situacions de solitud que dificultin el procés de recuperació.

Last modified: 5 de febrer de 2018