Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia acredita 31 establiments del territori com a Punts d’Informació Turística

20 de desembre de 2021

D’entre els establiments acreditats, vuit són noves incorporacions i vint-i-tres renoven l'acreditació

El Consell Comarcal de l’Anoia ha fet entrega dels distintius PIT, una placa o un vinil, que acredita com a Punts d’Informació Turística 31 establiments, equipaments i serveis de la comarca. El programa PIT, impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat a l’Anoia pel Consell Comarcal, té com a objectiu dotar equipaments turístics d’informació i coneixements sobre els atractius i l’oferta turística del territori.

Dels 31 agents amb què compta actualment el programa a l’Anoia, 8 són de nova adhesió i 23 han renovat aquest distintiu, que els reconeix com agent amb capacitació tècnica per oferir informació turística de la comarca de qualitat. Són empreses pertanyents al sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus.

Els establiments que han rebut el distintiu són: A Grams, Ajuntament d'Argençola, Alberg de Can Roviralta, Anoia Balloons, Anoia Patrimoni, Biblioteca d'Igualada, Cal Carulla, Cal Fuster de la Plaça, Cal Peret Saboner, Can Alemany, Consorci Alta Anoia, Frank Juárez, Fundació La Tossa de Montbui, Hotel Robert, La Bacicleta, La Isla Verde, Museu de la Pell d'Igualada, Museu Molí Paperer de Capellades, Observatori de Pujalt, Oficina de Turisme de La Llacuna, Celler Pla de Morei, Punt de Difusió turístic i cultural d'Igualada, Vila Caelus i, les noves adhesions, Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Castell de Claramunt, CRARC de Masquefa, Igualada Comerç, Menta Rural, NEAN Parc Prehistòric de Capellades, Teatre Nu de Tous i Tot Circ de Copons.

Al llarg d’aquest 2021, les empreses acreditades com a Punts d'Informació Turística han participat en diferents sessions de formació i han realitzat diverses visites de coneixement al territori, sessions de treball entre agents i se’ls ha lliurat material que recull els principals atractius i serveis turístics de la comarca.

L'acte de lliurament de certificats es va fer el passat 15 de desembre a l’Arxiu Comarcal de l’Anoia, a Igualada, on es van explicar les actuacions realitzades i futures i se’ls va donar material informatiu. El conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, i representants de la Diputació de Barcelona van fer el lliurament dels distintius. Gutiérrez, va agrair l’esforç de tots els agents participants alhora que va manifestar que un dels objectius del programa és tenir un mínim d’un punt PIT en cada municipi i ampliar així el nombre de punts d’Informació on la persona turista o visitant tingui la possibilitat de ser informada de l’oferta turística del territori.

Les empreses de l'Anoia que vulguin participar al programa, gratuït per als agents turístics públics i privats de la comarca, poden posar-se en contacte amb Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia.

Last modified: 20 de desembre de 2021