Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia celebrarà el Dia Internacional de la Gent Gran amb activitats culturals i un dinar popular a Vallbona

10 de setembre de 2014

La celebració, que tindrà lloc el 27 de setembre, l’organitza el Consell de la Gent Gran de l’Anoia del Consell Comarcal, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vallbona; i està oberta a tota la comarca

Un any més, la comarca de l’Anoia se sumarà a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran. Ho farà el dissabte 27 de setembre, a Vallbona d’Anoia, amb una jornada pensada amb i per a la gent gran de tots els municipis de la comarca i que, a més del seu vessant lúdic, vol també promocionar el benestar físic, psíquic i emocional de les persones grans i alhora transmetre una imatge positiva de l’etapa de la vellesa. La celebració l’organitza el Consell de la Gent Gran de l’Anoia del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallbona i el suport de la Diputació de Barcelona, els Ajuntaments d’Òdena, Jorba, Piera, els Hostalets de Pierola i Igualada, l’Associació Gent Gran Montserrat Parc i l’Ateneu Sant Martí de Tous.

Començarà a les 12 del migdia amb la trobada dels participants a la Plaça de l’Església de Vallbona d’Anoia, d’on sortirà una cercavila amb els Falcons i els Tabalers locals que recorrerà els carrers del nucli antic. De tornada a la plaça els assistents gaudiran d’una exhibició falconera. Acte seguit, s’adreçaran al poliesportiu municipal Antoni Casas Ferrer, on gaudiran d’un dinar popular. El menú constarà d’espàrrecs blancs amb pernil del país, cuixetes de pollastre farcides amb panses i prunes a la salsa de ceps, pastís de tres xocolates, vi, aigua, copa de cava i cafè. La jornada es tancarà amb els parlaments de les autoritats i un ball popular amb el grup París La Nuit.

Inscripcions fins al 22 de setembre
Les inscripcions tenen un preu de 12 euros per persona i inclouen el dinar, el ball i un detall. Els tiquets es poden adquirir, fins al dia 22 de setembre, als Casals de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia, els Hostalets de Pierola, Piera, Masquefa, Capellades, Vilanova del Camí, Igualada, Òdena, Santa Margarida de Montbui, Jorba i Calaf. Per a més informació podeu contactar amb Claudi Poch (605 92 27 66).

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia convida tota la gent gran de la comarca a participar de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, que cada any té lloc en un municipi diferent.

Last modified: 5 de febrer de 2018