Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal inicia de nou el servei de la Laborateca, un dispositiu itinerant d’orientació laboral que s’ofereix als municipis des del 2009.

26 d'agost de 2014

El servei de la Laborateca es posarà en marxa la primera setmana de setembre. El projecte ofereix mesures per facilitar l'entrada al mercat laboral de les persones en situació d’atur de la comarca de l'Anoia.

El Consell Comarcal de l’Anoia torna a posar en funcionament la Laborateca, el projecte, subvencionat per la Diputació de Barcelona, és un dispositiu itinerant d’orientació i inserció laboral adreçat a persones en situació d’atur dels municipis en conveni: El Bruc, Castellolí, Carme, Els Hostalets de Pierola, La Llacuna, La Torre de Claramunt,  Sant Martí de Tous i Vallbona d’Anoia.

Una tècnica, especialista en assumptes d'orientació i inserció laboral, es desplaçarà als municipis on s’oferiran sessions individualitzades d’informació, orientació i assessorament laboral que permetran donar suport i millorar el procés de recerca de feina de les persones participants. Per altra banda, també es desenvoluparen accions grupals de tècniques de recerca de feina (elaboració de currículum, cartes de presentació, recerca de feina per Internet, entrevista de treball, etc.).

Amb aquest projecte es pretén facilitar la inserció de les persones beneficiàries, fomentar la seva autonomia en la recerca activa de feina, juntament amb la millora de les seves habilitats personals, el seu bon aprenentatge dels recursos que tenen al seu abast, donant resposta a les seves expectatives.

Last modified: 5 de febrer de 2018