Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia reprèn l’activitat del programa GPS Track

13 de juliol de 2021

El programa GPS Anoia Jove ja fa més de 8 anys que volta per la comarca treballant per a la prevenció i reducció de riscos

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia torna a engegar el servei GPS, renovat i adapta’t a les mesures COVID-19. Després d’un any aturat, el Grup de Promoció de la Salut (GPS) Anoia Jove, torna a rodar per diferents municipis de la comarca, adaptat a les normatives actuals i amb l’objectiu de promocionar hàbits saludables entre el col·lectiu juvenil.

El GPS Track és un joc de pistes grupal a l’exterior a través d’una aplicació de mòbil, dinamitzat per professionals, on les proves i preguntes estan relacionades amb la sensibilització sobre el consum de drogues i begudes energètiques. Durant l’activitat, les persones participants han d’escollir els punts geolocalitzats depenent de l’estratègia de ruta i de puntuació que vulguin fer. És combinen la competitivitat, l’estratègia, la velocitat i l’enginy per part dels participants. 

El programa GPS Anoia Jove ja fa més de 8 anys que volta per la comarca treballant per a la prevenció i reducció de riscos. A banda de l’activitat d’oci, en finalitzar la gimcana, hi haurà un lliurament de premis on s’aprofitarà per fer un microtaller de l’àmbit de consum. El professional que dinamitza l’activitat, informarà a les persones joves sobre hàbits saludables i conductes responsables i segures, a més de proporcionar preservatius i alcoholímetres d’un sol ús de forma gratuïta a tothom que hi assisteixi.

El GPS Track, Anoia Jove visitarà els municipis de Masquefa i Santa Margarida de Montbui (9 de juliol), Carme (14 de juliol), La Llacuna (23 de juliol), Òdena (30 de juliol), Vilanova del Camí (1 d’agost), Piera (2 d’agost) i Els Hostalets de Pierola (14 d’agost). Hi haurà un total de nou intervencions en vuit municipis.

Last modified: 13 de juliol de 2021