Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’escola de Dansa del Consell Comarcal ofereix el taller “La dansa clàssica a partir del conte” a les escoles de la comarca

26 de gener de 2018

En el marc del programa AIRE que agrupa un conjunt d'activitats i recursos educatius des del Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Igualada adreçats a les escoles de primària i secundària de la comarca, l'escola de Dansa del Consell Comarcal de l'Anoia ofereix el taller "La dansa clàssica a partir del conte".

L'objectiu del taller, impartit per la professora de l'escola de dansa Glòria Ros Abellana, és enriquir l'educació global del nen, sensibilitzar i atraure els alumnes cap a la història de la dansa i els seus inicis. A través de l'observació i comentaris del llibre "El fascinant món de la dansa" i una coreografia amb el vestuari propi de la dansa clàssica s'introdueix als alumnes al món de la dansa.

El passat dijous, 11 de gener i al llarg de dues hores, 25 nens i nenes de primer curs de primària de l'escola Emili Vallès d'Igualada van poder gaudir i ser espectadors d'aquest taller.

Last modified: 8 de febrer de 2018