Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Nova campanya informativa del Servei de Mediació Ciutadana de l’Anoia

6 de juny de 2016

El Servei de Mediació Ciutadana del Consell Comarcal de l’Anoia ha iniciat una campanya de difusió d’aquest servei amb l’objectiu de donar a conèixer al conjunt de la ciutadania l’existència del servei fent incís en els conflictes  més habituals que es donen entre el veïnat (sorolls, olors, humitats, animals domèstics, dificultats de comunicació, comunitats de veïns...).

Per fer-ho s’ha editat un pòster informatiu amb il·lustracions que reflecteixen diverses situacions de conflicte que es poden donar en els àmbits veïnals i d’espai públic, principalment.  El pòster es repartirà a tots els municipis i equipaments municipals de la comarca i s’acompanyarà dels nous díptics del servei.

El servei de mediació ciutadana de l’Anoia, que va començar a funcionar l’any 2012, enguany ha atès un centenar de casos. És un servei gratuït, àgil i confidencial que té com a objectiu trobar vies de solució als conflictes veïnals, escolars, d’espai públic i familiars de la comarca. Es pot contactar amb el servei a través del telèfon del Consell Comarcal de l’Anoia 938051585 o del correu mediacio@anoia.cat

Flyer SMC[4.7MB]
Poster SMC[4.3MB]

Last modified: 5 de febrer de 2018