Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Noves oportunitats pels productors agroalimentaris locals

9 d'octubre de 2012

A través del Consell Comarcal, professionals del sector agroalimentari participen en el Workshop Km0 Catalunya Central

El proper 9 de novembre productors agroalimentaris de l’Anoia i el Bages es donaran trobada a Món Sant Benet en el “Workshop km. 0 Catalunya Central”, una oportunitat per crear nous contactes comercials i noves oportunitats de negoci. Es tracta d’una jornada organitzada pel Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell Comarcal del Bages, en el marc del projecte "Xarxa de Productes de la Terra" impulsat i coordinat per la Diputació de Barcelona. La trobada que pretén potenciar la comercialització de productes alimentaris naturals produïts a l'Anoia i el Bages. Un matí en què es vol posar en relació els productors amb restauradors i comerços alimentaris de la província de Barcelona. Nous vincles comercials que s'establiran amb un sistema d'entrevistes curtes, on es podrà parlar amb un màxim de 10 contactes diferents. Les trobades es faran amb empresaris que puguin tenir interessos comuns, coneixent abans el que pot oferir cada participant.

Com a exemples, aquestes entrevistes poden facilitar que un productor d'embotits pugui donar a conèixer els seus productes a restaurants que treballin amb aquest aliment. Al mateix temps, un restaurador pot trobar nous proveïdors de productes de qualitat i proximitat. Aquests serien possibles casos del ventall de possibilitats i oportunitats que poden sorgir de les trobades que es proposaran en el Workshop Km 0.

Aquests contactes comercials aniran acompanyats per la formació que oferirà prèviament Barbara Ortuño, en què es parlarà sobre les noves tendències de mercat i de les oportunitats que ofereix l'ús de nous instruments per a la comercialització directa o de canal curt d'aquests productes.
Les inscripcions es poden fer fins el proper 12 d’octubre al Consell Comarcal de l’Anoia o a través del web http://workshop.rebostbages.cat on trobareu tota la informació sobre l’esdeveniment.

Last modified: 5 de febrer de 2018