Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza la xerrada “Participacions preferents: si en teniu, què podeu fer?”

9 d'octubre de 2012

L'acte se celebrarà al Museu de la Pell d'lgualada i Comarcal de l'Anoia el dimarts 16 d’octubre, a les set de la tarda. La xerrada anirà a càrrec d’un tècnic de l'Associació d'usuaris de bancs, caixes i assegurances de Catalunya.

En el context actual existeix una problemàtica manifesta que afecta a una part molt important de la ciutadania de manera molt greu i que està produint molts perjudicis a petits estalviadors: les participacions preferents. Ens trobem amb un nombrós col·lectiu de persones que en el seu dia van contractar productes financers d'alt risc (participacions preferents, deute subordinat...) i ara no poden recuperar aquests diners a causa de la naturalesa mateixa del producte.

Amb l’objectiu de donar resposta a aquest situació i oferir informació clara i precisa a les persones afectades, l'Oficina Comarcal d'informació al Consumidor del Consell Comarcal de l’Anoia organitza una xerrada “Participacions preferents: si en teniu, què podeu fer?”. La xerrada tindrà lloc el dimarts 16 d'octubre a les 7h de la tarda, al Museu de la Pell d'lgualada i Comarcal de l'Anoia i anirà a càrrec d’un tècnic de l'Associació d'usuaris de bancs, caixes i assegurances de Catalunya.

Last modified: 5 de febrer de 2018