Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Obertes les inscripcions a nous cursos d’idiomes i noves tecnologies del programa de Garantia Juvenil

10 de juliol de 2015

L’Oficina Jove del Consell Comarcal, a través del Sistema de Garantia Juvenil, ha obert les inscripcions per participar en cursos d’idiomes i noves tecnologies. Aquesta oferta formativa, finançada a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), es dirigeix exclusivament a joves inscrits al programa de Garantia Juvenil per ocupar i formar nois i noies que no estudien ni treballen.

Pel que fa a idiomes, a Igualada s’han programat cursos d’anglès de nivell A1, A2, B1, B2 i C1 (Marc Europeu de Referència) així com un d’anglès professional per a activitats comercials i d’alemany A1.

Pel que fa a la línia TIC, s’ofereix un curs per obtenir el Certificat Microsoft Office Specialist, un de construcció de pàgines web, un altre d’integració de components software en pàgines web i un de publicació de pàgines web. També s’han programat cursos de  gestió de serveis en el sistema informàtic, de desenvolupament d'elements software per a gestió de sistemes i de desenvolupament de software basat en tecnologies orientades a components, a més de mòduls de pràctiques professionals no laborals.

A banda d’aquests cursos, el SOC també n’ha programat d’altres a ciutats properes com Vilafranca o Martorell, als quals també es pot accedir a través de l’Oficina Jove.
Els horaris, les dates i els llocs on es faran aquestes formacions es concretaran un cop tancades les inscripcions i els grups.

Per inscriure’s o demanar més informació cal trucar al 93.805.15.85 ext. 4 (Oficina Jove), enviar un whatsapp al 679 964 669 o un correu electrònic a rperez@anoiajove.cat.

Dona’t d’alta al Sistema de Garantia Juvenil
Per poder gaudir d’aquesta oferta formativa cal inscriure’s abans al Sistema de Garantia Juvenil. Es tracta d’un programa per a joves que ni estudiïn ni treballin i que tinguin de 16 a 24 anys, o fins 29 anys en el cas de persones amb discapacitat d’un 33% o superior. L’objectiu d’aquest programa és donar-los accés a ofertes de feina i formatives, així com a la possibilitat de fer pràctiques o formar-se com a aprenents en una empresa.

Per donar-se d’alta cal accedir al web http://garantiajuvenil.gencat.cat/ i comprovar que es compleixen els requisits i obtenir el full d’inscripció. Aquest document es pot omplir telemàticament amb el DNI electrònic o bé descarregar-lo i dur-lo a una oficina del SOC. Per a més informació, cal adreçar-se a qualsevol d’aquestes oficines així com a l’Oficina Jove del Consell o a un Punt d’Informació Juvenil.

Last modified: 5 de febrer de 2018