Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Piera és el nou “Nucli amb encant” de l’Anoia

11 d'abril de 2018

“Nuclis amb encant”, és el nom de les publicacions que edita Anoia Turisme per posar en valor els nuclis antics dels diferents municipis de l’Anoia i promocionar aquestes viles que combinen patrimoni, natura, gastronomia, cultura... . La Llacuna, Copons, Sant Martí de Tous i ara Piera són els 4 plànols editats fins ara pel Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme.

De Piera, el mapa en destaca els diferents elements més característics del municipi com el castell de Piera, l’església de Santa Maria, el portal del Romanyà, la capella de Sant Sebastià, les places Joan Orpí i del peix, la Casa Sastre, la plaça de la Creu, l’arquitectura noucentista i modernista, i el seu entorn natural amb la Fortesa i les Flandes.

La publicació de Piera segueix el mateix format de les anteriors. Un dibuix en el que es destaquen els carrers, places i edificis més emblemàtics en una cara i de l’altra, la descripció de tots ells; monuments, patrimoni i els espais més destacats. També ha estat editada en tres idiomes; català, castellà i anglès

“Nuclis amb encant” de Piera es pot trobar a l’Ajuntament de Piera, al Consell Comarcal de l’Anoia i als punts d'informació turística de la comarca (hotels, museus, allotjaments, restaurants,…). També es pot descarregar al web d’Anoia Turisme.

La publicació ha estat possible gràcies al treball conjunt per l’elaboració de continguts de l’Ajuntament de Piera i el Consell Comarcal de l’Anoia i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Last modified: 17 d'abril de 2018