Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Recepció dels equips internacionals de la Barcelona Smart Moto Challenge i la Fórmula Student Andorra

15 de juliol de 2019

14 equips d’arreu d’Europa es donaran cita del 15 al 21 de juliol al Parcmotor de Castellolí en una nova edició de la Smart Moto Challenge i la Fórmula Student Andorra, enguany tindrà lloc també la Castellolí Smart Scooter Challenge. En aquestes tres competicions universitàries d’àmbit internacional, els diferents equips formats per estudiants d’enginyeria preparen els aparells que proven i mostren en competició. Es tracta de motos, scooters i vehicles elèctrics i de combustió dissenyats i construïts per ells mateixos. Després de tota la posada a punt i les verificacions tècniques, hi haurà proves obertes al públic a partir del divendres 19 i fins diumenge al Parcmotor i al camp de motocròs.

Campus Motor Anoia i AUDI Servisimó conviden a totes les persones i empreses interessades en el món del motor, el vehicle elèctric i l’enginyeria a la recepció el dijous 18 de juliol al vespre amb la voluntat d'apropar al món empresarial la investigació i el desenvolupament de la mà dels equips universitaris que participen en aquests projectes. Una aposta per la innovació en el món del motor, en la línia del treball que està portant a terme el Campus.

Tot aquell que vulgui conèixer el projecte i els seus protagonistes, en aquesta recepció i sopar a peu dret, es podran veure una mostra dels aparells construïts pels equips i es podrà parlar amb els joves enginyers.

L’acte tindrà lloc en les noves instal·lacions d’AUDI Servisimó d’Igualada a les 19.30h.

Programa

   Dijous 18 de juliol, 19.30h

  • 19.30h – Recepció i benvinguda
  • 19.45h – Sopar networking a peu dret
  • 20.30h – Fi de l'acte

Lloc: Noves instal·lacions AUDI Servisimó Igualada -C/Alemanya, 17

Preu: Gratuït Inscripcions a info@campusmotor.eu

Last modified: 15 de juliol de 2019