Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Recta final per poder inscriure’s a l’Anoia Race Tour

25 d'abril de 2012

El pròxim dilluns 30 d’abril finalitza el termini per poder particiar en l’esdeveniment esportiu l’Anoia Race Tour. De moment, un centenar de persones ja han reservat la seva plaça.

Les persones interessades en participar en l’Anoia Race Tour encara estan a temps per fer la seva inscripció al web www.ocisport.net. L’organització ofereix un paquet complet que inclou participar a l’AnoiaRaceTour en la modalitat i nivell esportiu que es prefereixi a peu, corrent o btt i participar a totes les activitats culturals i gastronòmiques que s’organitzaran al llarg del cap de setmana; així com visites culturals a la zona, concerts, sopar degustació, mostra de productes artesans, entre altres.

L’Anoia Race Tour tindrà lloc el dissabte 12 i diumenge 13 de maig, es tracta d’un esdeveniment que permet conèixer el territori a través de l’esport, la gastronomia i altres activitats lúdiques i culturals. Anoia Turisme, liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport organitzen per segon any consecutiu l’Anoia Race Tour, dos dies d’esport, gastronomia i cultura que permeten conèixer i gaudir de la comarca en família. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i en família.

Anoia Race Tour tindrà lloc al municipi de Pujalt el segon cap de setmana de maig, dos dies on els participants podran escollir una cursa en BTT, una cursa a peu o una caminada popular amb diferents opcions segons el nivell de dificultat. A més a més, l’activitat es combinarà amb un menú degustació amb productes del territori a càrrec de l’associació gastronòmica Anoia Cuina.
L’Anoia Race Tour pretén ser un esdeveniment familiar on els acompanyants dels esportistes també puguin gaudir de l’experiència. Per això, es crea l’opció d’acampada lliure a la zona de Pujalt on hi haurà un seguit d’activitats complementàries, sopar i música a l’aire lliure durant dissabte tarda i nit. Pujalt es convertirà per un cap de setmana el centre neuràlgic de l’experiència de convivència amb l’esport, la natura i, en definitiva, amb el territori.

Last modified: 5 de febrer de 2018