Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Reunió entre el Consell Comarcal i el departament de Drets Socials per abordar diferents projectes d’interès per l’Anoia

2 de novembre de 2021

La reunió, celebrada la setmana passada a Barcelona, la van encapçalar la consellera Violant Cervera i el president de l’ens comarcal, Xavier Boquete

Representants del Consell Comarcal de l’Anoia van mantenir una reunió, la passada setmana a Barcelona, amb la conselleria de Drets Socials. La trobada la van encapçalar la consellera del Ram, Violant Cervera, i el president del Consell, Xavier Boquete.

Es van abordar diferents qüestions de l’àmbit social, com ara la implementació a la comarca del Contracte Programa que, des de fa uns anys, és l’eina de coordinació, cooperació i col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i els ens locals per tal de permetre una prestació i gestió dels serveis socials que respongui a criteris de corresponsabilitat, transparència, equitat territorial i optimització dels recursos adreçats a les persones amb necessitats socials.

A més, des del Consell Comarcal es va presentar a la consellera un programa innovador, adreçat a les persones vulnerables de l’Anoia, que es desenvoluparia de la mà de la Fundació Privada Àuria i per al qual també es proposa la participació de la Generalitat. Marta Mateu, directora d’aquesta fundació, també va assistir a la trobada per exposar el projecte.

Xavier Boquete agraeix “la bona disposició que ha mostrat la consellera per a seguir treballant conjuntament amb els ens locals en el suport a les persones més necessitades i a les noves iniciatives nascudes del territori, que volen donar respostes a les mancances i necessitats urgents i reals”. 

Last modified: 2 de novembre de 2021