Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La comissió de prevenció del bullying de l’Anoia se suma al dia internacional contra la Violència i l’Assetjament a l’Escola, inclòs el Ciberassetjament

2 de novembre de 2021

La UNESCO va designar el primer dijous del mes de novembre com el Dia Internacional contra la Violència i l’Assetjament a l’Escola, inclòs el Ciberassetjament

La UNESCO va designar el primer dijous del mes de novembre com el Dia Internacional contra la Violència i l’Assetjament a l’Escola, inclòs el Ciberassetjament. Per això, aquest 4 de novembre, es commemora novament aquesta data sota el lema “Lluitar contra el ciberassetjament i altres formes de violència en línia que involucren nens, nenes i joves.” 

La Comissió de Detecció, Prevenció i Intervenció enfront de l’Assetjament entre Iguals de l’Anoia se suma a la commemoració d’aquesta data, incidint en la necessitat de fer visible aquesta pràctica i entendre-la com una forma de maltractament i violència que atempta contra la salut i el benestar d’infants i joves.

La comissió comarcal treballa des del 2016 i està formada per un equip interdisciplinar de professionals de diferents àmbits centrat en l’objectiu de vetllar per les polítiques de prevenció i actuació davant d’aquest fenomen.

Enguany, la comissió organitza una nova Jornada de bones pràctiques al voltant de l’assetjament entre iguals que es durà a terme el proper 16 de novembre i que comptarà amb la ponència marc de la doctora Júlia Martín sota el títol “Reflexions ètiques i filosòfiques sobre el concepte de violència. El cas de l'assetjament entre iguals en la infància i l’adolescència". 

El Servei de Mediació Ciutadana de l’Anoia pot atendre casos de bullying i ciberbullying de forma confidencial i gratuïta. El contacte es pot fer a través de l’adreça mediacio@anoia.cat o bé al telèfon 699 664 718.

Last modified: 2 de novembre de 2021