Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Segona edició de la Mostra del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, el 29 de maig a Rubió 

16 de maig de 2022

Els visitants hi podran trobar productes de proximitat de la Conca d’Òdena, degustacions, xerrades, activitats divulgatives i propostes familiars

L’Associació de Productors de la Conca d’Òdena organitza el proper diumenge, 29 de maig, a la Plaça de l’Ajuntament de Rubió, la 2a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena. La primera edició, celebrada l’any passat a Santa Margarida de Montbui, va tenir una excel·lent acollida. 

Durant tot el matí, entre les 9 i les 14h, els assistents podran comprar tiquets per consumir productes de la Conca d’Òdena a la fira i conèixer, d’aquesta manera, els aliments i productors del Parc Agrari. També hi podran comprar els productes que els oferiran la quinzena de productors del territori que hi participaran: Mas d'Ardesa, Pla de la Cova, La Solana de Coll-Bas, Molí d’oli Can Gibert, Celler Mestís, Ecomercaderet, Celler Anna Rosell, Cal Serralet, Eixarcolant, Casa Nostra, Cal Parés - Aliment humà, La Caseta de Fillol, Ous d'OR-PÍ, Formatgeria Flor d'Ametller i Cervesa Naris.

Entre les 9 i les 10h es farà una xerrada titulada La biodiversitat per millorar l'adaptació dels cultius, a càrrec de Marta Da Silva; de 10 a 11h, hi haurà un showcooking amb productes del Parc Agrari, a càrrec de Júlia Caparrós, del Restaurant Cubics; d’11 a 12h, un taller de cuina familiar, a càrrec d’Ecomercaderet i, finalment, de 13 a 14h, un concert de So Dolç Jazz Quartet, amb Ohreylee, Aimar Redolad, Kike Pareja i Oscar Fanega. 

L’esdeveniment l’impulsa l’Associació de Productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, amb la col·laboració del Parc Agrari, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia, la Xarxa de Productes de la Terra i l’Ajuntament de Rubió.

Last modified: 16 de maig de 2022