Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Taller vivencial: QUI T’ENTENGUI QUE ET COMPRI? Com ens comuniquem amb els nostres fills i filles?

14 de febrer de 2017

Des de l’Oficina Jove de l’Anoia i dins del cicle de xerrades Eduquem en Família que ofereix la Diputació de Barcelona per a la informació, formació i orientació a les famílies per millorar la seva funció educativa, s’ha organitzat un taller vivencial: QUI T’ENTENGUI QUE ET COMPRI? Com ens comuniquem amb els nostres fills i filles?

La finalitat del taller és la de contextualitzar la realitat dels joves d’avui, prendre consciència de la realitat personal dels nostres fills i filles i potenciar les habilitats comunicatives principals per a la millora afectiva i efectiva en la relació i l’acompanyament.

Durant el taller es duran a terme diferents dinàmiques vivencials amb espais de reflexió personal i posades en comú, amb propostes concretes de canvi aplicables a la realitat familiar i educativa.

El taller va dirigit a famílies amb fills i filles adolescents i tindrà una durada de dues hores.

Es durà a terme al Consell Comarcal de l’Anoia el proper dijous 2 de març de 19h a 21h. Cal inscripció prèvia. Per més informació podeu trucar a l’Oficina Jove de l’Anoia (93.805.15.85) o enviar un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat.

Last modified: 5 de febrer de 2018