Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

The Outdoor Center, un projecte per convertir l’Anoia en el referent del turisme a l’aire lliure

15 de febrer de 2012

El proper dissabte 18 de febrer el Consell Comarcal de l’Anoia i el Consorci per a la Promoció Turistica de l'Alta Anoia, Anoia Turisme, donaran el tret de sortida a un nou projecte per a la promoció turística a l’Anoia. Es tracta del The Outdoor Center, el centre d’activitat a l’aire lliure de la Catalunya Central.

Després que el passat mes de novembre, el Consell i el Consorci signessin un conveni per sumar esforços i treballar plegats per a la promoció del territori, sota el nom d’Anoia turisme, ara presenten aquest projecte fruit d’una diagnosi estratègica de Turisme a la comarca on s’indicava que l’Anoia té un gran potencial per posicionar-se de manera important com a destinació d’activitats a l’aire lliure, la BTT i el senderisme dins el territori català.

The Outdoor Center, ubicat al municipi de Prats de Rei, oferirà serveis com a oficina d’informació turística, a més de treballar per la dinamització i promoció de les activitats a l’aire lliure de la Catalunya Central i com a espai de formació i de millora de la qualitat del sector turístic de l’Anoia.
Per realitzar aquestes tasques d’oficina de turisme, de dinamització i promoció de les activitats a l’aire lliure, s’ha optat per cedir la gestió a l’empresa Ocisport.

Ocisport, és una empresa anoienca amb llarga experiència en la creació i organització d’esdeveniments i activitats a nivell nacional i internacional per a promocionar el territori des de la pràctica esportiva.

Així doncs, amb el treball conjunt d’Anoia Turisme i Ocisport es vol posicionar l’Anoia com al centre neuràlgic d’activitats a l’aire lliure, especialment de la BTT, de la Catalunya Central.

Miguel Indurain torna a recolzar la iniciativa

Després de la trobada de fa un any i mig, on més de 200 ciclistes feien una ruta pel terme de Pujalt amb el campió navarrès amb motiu de l’apadrinament del projecte Anoiabiketour, Miguel Indurain torna aquest dissabte per tancar un cicle que finalment ja té tota la forma. Més de 100 rutes per la comarca amb seguiment Gps, i ara l’Outdoor Center Catalunya, que serà el punt neuràlgic de la dinamització d’aquestes rutes, ja sigui en bicicleta o caminant.

Així, en motiu de la inauguració del centre, es tornarà a fer una ruta BTT amb el Miguel Indurain. A més també es realitzarà una marxa nòrdica. Al finalitzar tots els participants a peu o en bicicleta podran compartir amb ell un esmorzar i conversar-hi una estona.

Per participar a la sortida BTT, o a la sortida amb Marxa Nòrdica, caldrà fer la inscripció prèvia, a la web www.anoiabiketour.com

El preu de la inscripció serà de 5€, on tindreu inclòs l’esmorzar a base de pa de pagès amb botifarra de Calaf, beguda, i un regal commemoratiu de la inauguració.

El màxim de participants per BTT, serà de 300, per rigorós ordre d’inscripció, i per la caminada, el màxim serà de 50 participants.

Per més informació i horaris, podeu consultar la web www.anoiabiketour.com o al telèfon 639616050.
Inauguracio Outdoor 2012 [114KB]

Last modified: 5 de febrer de 2018