Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

TOTA treballarà per crear el Club de Producte d’Anoia Turisme

21 de novembre de 2011

El Consell Comarcal de l’Anoia acollirà, el proper 28 de novembre, una nova jornada de treball organitzada per la Taula Oberta de Turisme de l’Anoia amb l’objectiu de crear el Club de Producte d’Anoia Turisme.

La jornada, que és oberta a tots d’agents turístics de la comarca i les agències de viatges, s’estructurarà en tres parts. Primer es presentarà el conveni Anoia Turisme: estructura i Pla d’Actuacions 2012, seguidament es treballarà la formació en desenvolupament de Clubs de Producte a càrrec de Xavier Puig, consultor de Tea-Cegos i finalment es realitzarà la taula de treball per a la creació del Club de Producte d’Anoia Turisme. Durant l’esmorzar es realitzarà una presentació dels productes de l’Anoia que anirà a càrrec d’artesans i elaboradors de l’Anoia.

Tots els agents interessats a participar-hi poden confirmar assistència a través del correu electrònic participacio@anoia.cat o del telèfon 93 805 15 85 (àrea de turisme). Les inscripcions son gratuïtes.

Aquesta jornada s’emmarca en la estratègia de la Taula Oberta de Turisme de l’Anoia de crear sinèrgies entre els agents turístics de la comarca per aconseguir marcar unes línies d’actuació conjuntes amb l’objectiu de fer del turisme un dels sectors econòmics motor de l’Anoia.

La Taula Oberta de Turisme és una agrupació voluntària dels agents públics i privats que es dediquen al turisme a la comarca de l’Anoia, sense personalitat jurídica pròpia i, actualment, gestionada des del Consell Comarcal de l’Anoia.

Last modified: 5 de febrer de 2018