Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Trenta-tres alumnes d’arreu de Catalunya gaudeixen i aprenen en unes colònies organitzades per l’AMPA de l’Escola de Dansa del Consell

23 de juliol de 2014

Trenta-tres alumnes d’arreu de Catalunya van participar, del 13 al 19 de juliol, en les colònies lúdiques i formatives que l’AMPA de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia va organitzar a Can Mogent, a Llinars del Vallès. Durant els set dies de l’estada, els joves –entre ells vuit alumnes de l’escola anoienca- van poder compartir vivències i experiències, i també aprofundir en l’aprenentatge de la dansa.

Durant els matins van assistir a classes de dansa clàssica, dansa creativa, dansa contemporània, dansa estilitzada i hip-hop, a més de diversos tallers d’aquesta disciplina artística, dividits en grups d’edat i de nivell. En aquestes sessions van preparar les coreografies de l’espectacle de cloenda de les colònies.

A les tardes els alumnes van participar en tallers de manualitats i de vestuari de dansa, i van gaudir de la piscina, diversos jocs i sessions de cinema relacionades amb la dansa. La darrera nit, a més, van preparar una festa sorpresa per a una de les alumnes participants. Les colònies es van tancar amb un espectacle final per a les famílies i un dinar de comiat conjunt.

Tant els alumnes com les famílies han fet una valoració molt positiva de l’estada, fins al punt que han sol·licitat que les colònies tinguin encara una major durada en les edicions vinents.

La iniciativa és resultat de l’excel·lent tasca organitzativa i de gestió que duu a terme l’AMPA de l’Escola de Dansa del Consell, que treballa durant molts mesos per organitzar aquestes colònies que estan obertes a la participació de nois i noies de tot Catalunya.

Last modified: 5 de febrer de 2018