Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Una vintena d’alumnes participen de les colònies de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal

18 de juliol de 2013

Un grup de vint alumnes de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia van fer una estada de set dies a Caldes d’Estrac, a la casa de colònies de l’Eurostage. Els joves anoiencs, amb edats compreses entre els 8 i els 19 anys, van conviure del 7 al 13 de juliol amb uns altres 34 alumnes d’altres punts de Catalunya en unes colònies en què es van fer diversos tallers d’aprenentatge i es van compartir enriquidores i emotives vivències.


Cada matí els alumnes es dividien en diferents grups per edat i nivell i feien classes de dansa clàssica, amb Elena Bernal, de dansa contemporània, amb Elena García, i de hip-hop, amb Nàdia Pesarodona, a més de sessions amb el músic capelladí Xavier Cassanyes, en les quals preparaven les coreografies del festival de cloenda de les colònies. A la tarda participaven en tallers de manualitats per confeccionar els vestits i l’escenografia del festival.

Els tres darrers dies es van fer força activitats conjuntes. El dijous a la nit, una festa a la piscina. I el divendres, una tarda - nit especial amb una sortida a la platja. Dissabte, en la jornada de cloenda, els joves es van desplaçar a Canet de Mar, a ‘La Vinya dels Comediants’, un espai que pertany a la cèlebre Companyia de Teatre Comediants. Va ser allà on, després d’un assaig, van representar l’espectacle de cloenda davant nombrosos familiars. La representació, inspirada en l'obra literària del Quixot, va constar de dues parts diferenciades: una primera de dansa clàssica, on van participar tots els nivells d’alumnes, i una segona part amb coreografies de dansa contemporània i també hip-hop. Va ser un digne punt i final –en un marc incomparable com ‘La Vinya dels Comediants’- a una setmana intensa que va combinar l’aprenentatge de la dansa i l’oci.

Last modified: 5 de febrer de 2018