Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El servei d’informació i difusió per a la creació d’empreses atén i assessora 85 persones

15 de juliol de 2013

Durant el primer semestre d’aquest 2013 el servei del Consell Comarcal de l’Anoia ha treballat per fomentar l'emprenedoria i la creació d'empreses, difonent informació per millorar l'accessibilitat a normatives, subvencions o dades estadístiques.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia ofereix un servei d’informació i difusió per a la creació d’empreses, una iniciativa que assessora les persones que sol·licitin suport en l’àmbit empresarial.

Durant el primer semestre del 2013 s’han atès 85 persones, la majoria de les quals han demandat una informació de caràcter general. D’entre aquestes, 59 usuaris han rebut assessorament específic, com la cerca de normatives reguladores, el suport en la recerca de finançament, gestió de tràmits... Per altra banda, s’han iniciat i finalitzat un total de 9 plans d’empresa, a més dels 4 que consten com a pendents d’acabar.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació fomenta l'emprenedoria i la creació d'empreses amb l’objectiu de contribuir a millorar l’entorn empresarial. Per aconseguir aquesta finalitat, des del Consell Comarcal es difon informació en aquest àmbit, ja que es considera un recurs imprescindible per dur a terme una idea empresarial.

El servei d’informació i difusió s’ofereix des del Consell Comarcal de l’Anoia, com a centre local de serveis a les empreses (CLSE) de la Diputació de Barcelona i, alhora, com a institució membre de la Xarxa INICIA del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Last modified: 5 de febrer de 2018