Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

VIII Jornada de Llengua i Migració, al Consell Comarcal

29 d'octubre de 2015

El Servei Comarcal de Català i el Pla de Ciutadania i Convivència organitzen la vuitena edició de la Jornada de Llengua i Migració de l'Anoia, que tindrà lloc el dia 6 de novembre a la seu del Consell Comarcal. L’objectiu d’aquesta activitat és intercanviar experiències docents per afavorir la millora de la qualitat de l’ensenyament de la llengua a la població immigrada.

La inauguració oficial anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i del president del Consell Comarcal, Xavier Boquete. El progrma inclou la presentació de dues ponències: Saber escriure per aprendre la llengua oral o viceversa? Com aprenem les persones adultes, a càrrec d’Alfons Formariz, i Parlem de tallerisme, a càrrec de Jaume Sans, coordinador d’ensenyament del CNL Eramprunyà.

La segona part de la Jornada permetrà conèixer tres experiències concretes:  Xerrades sobre diversitat lingüística a instituts a càrrec de Marc Piera, responsable del Servei Local de Català d’Esparreguera i Lucia Rodríguez, coordinadora LIC de l’Institut El Castell d’Esparreguera ;  La implementació del decret d’acollida a l’Anoia. El mòdul A: cursos de català i d’alfabetització a la comarca, a càrrec d’Anahí de Febrer, coordinadora de l’Àrea de Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia i Sílvia González, professora del programa comarcal d’alfabetització, i El mòdul C als cursos del Programa de Reincorporació al Treball (PRT): experiència i materials, a càrrec de Lurdes Borrell, coordinadora d’ensenyament del CNL del Maresme.

El desenvolupament del ja Jornada es podrà seguir a través de Twitter amb l’etiqueta #jorllenguaimmigracio. El termini d’inscripció, que és gratuïta, finalitza el 2 de novembre. Cal adreçar la sol·licitud al correu electrònic ciutadania@anoia.cat, especificant el nom i cognom, entitat o organisme, telèfon i adreça electrònica.

Last modified: 5 de febrer de 2018