Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Vilanova del Camí es suma al projecte AnoiaTurisme

10 d'octubre de 2013

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Vilanova del Camí signen un conveni per unir esforços per fomentar el turisme a la comarca

El passat dimarts el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Vilanova del Camí van signar un conveni de col·laboració per a la dinamització i promoció del turisme a la comarca de l’Anoia.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vilanoví s’ha integrat al projecte Anoia Turisme que lidera el Consell Comarcal de l’Anoia i aquest, actuant com Anoia Turisme  assumeix la direcció i l’execució dels programes supramunicipals, gestiona l’organització dels recursos humans, materials i financers en ordre a la prestació del servei.

El seguiment dels projectes emmarcats en aquest projecte es farà a través d’una comissió mixta que estarà integrada pels responsables polítics de l’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, de la Regidoria de promoció econòmica / Turisme de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, i per personal tècnic d’ambdues entitats.

El projecte Anoia Turisme incideix en diferents àmbits de treball com el suport al teixit productiu, la creació i desenvolupament del producte turístic o la cooperació i la concertació. També incideixen en la promoció i difusió turística així com en la comercialització de productes i serveis turístics.

El Consell Comarcal i les entitats adherides al projecte volen que ANOIATURISME sigui una marca integradora de totes les actuacions de turisme a la comarca de l’Anoia, i per això, es vetlla per la incorporació de tots els pobles i ciutats de la comarca a aquest conveni mitjançant la signatura de convenis d’adhesió.

Last modified: 5 de febrer de 2018