Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Vilanova signen conveni per a la dinamització del Centre d’Innovació Anoia

4 d'octubre de 2013

La col·laboració entre l’Ajuntament de Vilanova del Camí, mitjançant el Centre d’Innovació Anoia, i el Consell permetrà que les empreses puguin participar i beneficiar-se de diferents projectes i activitats enfocats a la informació, assessorament, desenvolupament i activitats empresarials.

El Centre d’Innovació Anoia, creat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, és un servei concebut com a centre proveïdor de solucions i serveis a les empreses amb la clara voluntat de contribuir al creixement empresarial. En la cerca d’aquest objectiu, l’ajuntament vilanoví vol sumar aliances amb empreses i institucions. El darrer cas ha estat amb el Consell Comarcal de l’Anoia, amb qui a través de la signatura d’un conveni es comprometen a treballar conjuntament, això permetrà que les empreses puguin participar i beneficiar-se de diferents projectes i activitats enfocats a la informació, assessorament, desenvolupament i activitats empresarials.

El recent signat conveni estableix la col·laboració entre ambdues parts en l’execució de projectes i activitats pel foment de la dinamització econòmica vehiculats a través del Centre d’Innovació Anoia. Per la seva part, l’Ajuntament de Vilanova del Camí es compromet a desplegar les actuacions previstes en el conveni, oferint els serveis a totes les empreses dels polígons industrials situats en les poblacions de La Pobla de Claramunt (Plans d’Arau), d’Òdena (polígon de les Gavarreres), d’Igualada (polígon Les Comes), de Santa Margarida de Montbui (Pla de la Torra) i el polígon del Pla de Rigat i el de la Riera de Castellolí, ambdós a Vilanova del Camí.

També, dins el marc de les accions a desenvolupar en el Centre d’Innovació Anoia, l’Ajuntament té la voluntat d’executar un projecte dirigit al sector gràfic i paparer, consistent en la creació d’un clúster i de diferents actuacions encaminades a impulsar i promocionar dit sector.

Per la seva banda, el Consell es compromet a col·laborar en l’impuls de la gestió de les accions i serveis promoguts i realitzats des del Centre d’Innovació Anoia i, especialment, es compromet a col·laborar en el projecte concret a executar en l’àmbit gràfic i paperer. Les dues parts han acordat de constituir una Comissió de Seguiment que tindrà per missió adoptar el pla d’actuació per al compliment del conveni.

El Centre d’Innovació Anoia, creat com a centre proveïdor de solucions i serveis a les empreses, té l’objectiu de contribuir en el creixement empresarial dels polígons industrials de la conca d’Òdena, tant en recursos com en formació. A més, el nou Centre vol esdevenir un laboratori d’innovació i creativitat i, per això, es donarà suport a l’emprenedoria i es satisfaran les necessitats de les empreses.

Last modified: 5 de febrer de 2018