Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Xerrada per a famílies amb adolescents: A Contracorrent

21 de març de 2016

L’Oficina Jove de l’Anoia organitza, el proper 7 d’abril, una xerrada dirigida a pares i mares de joves adolescents per tal de donar eines i recursos a les famílies que millorin la seva funció educativa.

Tot el que passa en l’entorn dels joves condiciona la seva manera de ser. La televisió que veiem, la roba que comprem, el menjar que mengem, l’actitud que exemplifiquem… Replantegem la nostra actitud personal i col·lectiva, essent conscients de la incidència que té en aquests joves que cerquen referents per assentar la seva personalitat.

La finalitat de la xerrada – taller és analitzar la realitat de l’entorn dels joves d’avui, prendre consciència de com afecta aquesta realitat en el jovent i esdevenir referents positius, com a famílies, per als nostres fills i filles.

Es tractarà la realitat dels joves, es parlarà sobre la televisió, la moda i els ídols com a models de vida. els diferents subsistemes claus en l’educació i l’actitud personal de les famílies com a motor de canvi.
Es treballarà a través de dinàmiques vivencials amb espais de reflexió personal i posades en comú, amb propostes concretes de canvi aplicables a la realitat familiar i educativa.

La xerrada – taller tindrà lloc el proper dijous 7 d’abril a les 19:00h a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia (Plaça Sant Miquel, 5 d’Igualada). Cal inscripció prèvia. Per més informació podeu trucar a l’Oficina Jove de l’Anoia: 93.805.15.85 etx. 4 o enviar un correu electrònic a: anoia@oficinajove.cat.

Last modified: 5 de febrer de 2018