Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

15 productors agroalimentaris anoiencs participen aquest divendres en el Workshop Km0 Catalunya Central

6 de novembre de 2012

Aquest divendres, 9 de novembre setanta productors agroalimentaris de l’Anoia, el Bages i el Vallès es donaran trobada a Món Sant Benet en el “Workshop km. 0 Catalunya Central”, una oportunitat per crear nous contactes comercials i noves oportunitats de negoci.

Es tracta d’una jornada organitzada pel Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell Comarcal del Bages, en el marc del projecte "Xarxa de Productes de la Terra" impulsat i coordinat per la Diputació de Barcelona. La trobada pretén potenciar la comercialització de productes alimentaris naturals produïts a l'Anoia, el Bages i el Vallès. Un matí en què es vol posar en relació els productors amb restauradors i comerços alimentaris de la província de Barcelona. Nous vincles comercials que s'establiran amb un sistema d'entrevistes curtes, on es podrà parlar amb un màxim de 10 contactes diferents. Les trobades es faran amb empresaris que puguin tenir interessos comuns, coneixent abans el que pot oferir cada participant. Les empreses participants són majoritàriament productors i elaboradors agroalimentaris, restaurants slow food (alguns amb estrella Michelin), botigues especialitzades, comerç on-line i distribuïdors. Per part de l’Anoia les empreses participants són: Restaurant L'Eucaria, Restaurant Les Olles, Restaurant la Figuera, Restaurant Nou Urbisol, la Coopertaiva Pa i nous i els productors: Pagès Entrena, Torrens Moliner, Cava Bohigas, Maria Casanova, Mas d’en Nogués, Fruits secs Torra, Mas Buret,  Maria Duran Rovira, Pastisseria Fidel Serra, Cunícula Pilar.

Com a exemples, aquestes entrevistes poden facilitar que un productor d'embotits pugui donar a conèixer els seus productes a restaurants que treballin amb aquest aliment. Al mateix temps, un restaurador pot trobar nous proveïdors de productes de qualitat i proximitat. Aquests serien possibles casos del ventall de possibilitats i oportunitats que poden sorgir de les trobades que es proposaran en el Workshop Km 0.

Aquests contactes comercials aniran acompanyats per la formació que oferirà prèviament Barbara Ortuño, en què es parlarà sobre les noves tendències de mercat i de les oportunitats que ofereix l'ús de nous instruments per a la comercialització directa o de canal curt d'aquests productes.

Last modified: 5 de febrer de 2018