Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

7 empreses turístiques de l’Anoia obtenen la certificació de turisme sostenible BIOSPHERE

15 de març de 2018

El passat dimarts 13 de març va tenir lloc l'acte d'entrega dels distintius del compromís per la sostenibilitat Biosphere 2017, que s’atorguen a 245 empreses i serveis de la demarcació de Barcelona, 7 dels quals de l’Anoia; Punt de difusió i cultural d’Igualada, Oficina de Turisme de Calaf, Observatori de Pujalt i els allotjament rurals de Cal Fuster de la Plaça de Tous, Cal Barrusca de Prats de Rei, Cal Prat de Calonge de Segarra i Cal Morei de Santa Càndia a Orpí.

El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. Es tracta d’un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística. El desplegament i implantació territorial del programa s’articula amb la Cambra de Comerç de Barcelona, com a entitat representativa del sector empresarial de les comarques de Barcelona i amb una gran implantació territorial, i els 11 ens de gestió turística comarcals en conveni amb la Diputació de Barcelona.

A l’Anoia, és el Consell Comarcal de l’Anoia l'ens gestor i impulsor perquè les empreses s’adhereixin a aquesta metodologia de treball en la línia de la qualitat i la sostenibilitat.

Des del Consell Comarcal de l’Anoia en els darrers anys es treballat dins el projecte d'implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, més conegut com a SICTED i el segell BIOSPHERE.

Les empreses de serveis turístics de la comarca interessades en adherir-se al projecte i aconseguir el segell hauran de seguir un programa basat en l’assistència a formacions, participació en tallers col·lectius i rebran l’assessorament i acompanyament d’implantadors especialistes en el compliment dels requisits del segell.

Per poder participar al projecte cal que ho feu saber a través del correu electrònic: que ho feu saber a través del correu electrònic: turisme@anoia.cat

Last modified: 15 de març de 2018