Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

80 persones voluntàries posen veu als personatges històrics de l’app “Anoia, Terra de Castells”

8 de maig de 2016

El Consell Comarcal va organitzar un acte de reconeixement i agraïment per la col·laboració altruista dels voluntaris. Un total de 80 persones han volgut participar desinteressadament en la creació de l’app “Anoia, Terra de Castells” posant la seva veu als personatges històrics a través dels quals s’expliquen tres rutes per diferents castells, torres, muralles i fortaleses de la comarca. Per agrair la seva col·laboració, el Consell Comarcal de l’Anoia, va reunir als voluntaris en un acte de reconeixement, el passat dijous 28 d’abril, en el Museu de la Pell d’Igualada i comarcal de l’Anoia.

L’acte va estar presidit pel conseller de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, Joan Carbó, qui va explicar el desenvolupament del projecte i va agrair personalment el treball desinteressat de tots els voluntaris i voluntàries. Carbó va explicar que havia estat una gratificant sorpresa l’allau de sol·licituds que es van rebre per participar-hi i va donar les gràcies a tothom per la seva predisposició. També hi van intervenir Xavier Bermúdez, responsable del fil argumental de les històries i Quim Garreta i Jordi Solà de l’empresa Cubus Games, creadora de l’aplicació i enregistraments dels àudios.

Després dels parlaments d’agraïments, els voluntaris van poder escoltar en primícia la seva feina acabada amb les seves veus finalment editades per l’app i se’ls va fer entrega d’un diploma. Per la seva part, els voluntaris i voluntàries van mostrar la seva satisfacció per haver format part d’un projecte que té l’objectiu de promocionar la història del seu territori.

L’aplicació amb les tres rutes estarà disponible per mitjans de maig, aquesta app forma part del projecte “Anoia, Terra de Castells”, una iniciativa del Consell Comarcal de l’Anoia per a la promoció del territori a través de la posada en valor del patrimoni arquitectònic que suposen aquestes fortaleses. El projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport dels ajuntaments de Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui, Castellolí, Piera, Santa Maria de Miralles, Òdena, Veciana, La Torre de Claramunt, La Pobla de Claramunt, Castellfollit de Riubregós, Jorba, La Llacuna, Rubió, Cabrera d'Anoia, Bellprat, Igualada i Els Prats de Rei.

Last modified: 5 de febrer de 2018