Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Oficina Jove de l’Anoia disposa d’un nou dispositiu per realitzar la inscripció immediata a la Garantia Juvenil

4 de maig de 2016

El Programa de Garantia Juvenil que ofereix el Consell Comarcal de l’Anoia és un projecte europeu adreçat a joves que ni estudiïn ni treballin i que tenen de 16 a 29 anys amb l’objectiu de donar-los accés a ofertes de feina i formatives, així com a la possibilitat de fer pràctiques o rebre suport en el seu procés d’emprenedoria.

Fins ara, la tramitació dels codis inicials per a les inscripcions al programa de la Garantia Juvenil es realitzava setmanalment. Des de la setmana passada l’Oficina Jove de l’Anoia té accés a la creació d’aquests codis, fet que possibilita la inscripció dels joves sense cita prèvia i al moment.

Per a la inscripció, els joves d’entre 16 i 29 anys interessats només han d’apropar-se al Consell Comarcal de l’Anoia amb el DNI o NIE i un telèfon mòbil i preguntar per la tècnica impulsora, la Raquel Pérez, en horari d’atenció al públic de l’Oficina Jove (de dilluns a divendres de 10h a 14h i els dimarts de 16:30h a 19:00h)

Actualment hi ha vora els 800 joves inscrits a la Garantia Juvenil a la comarca de l’Anoia que han pogut accedir a formacions ocupacionals, PFIs, programes com Joves per l’Ocupació, rebre orientació acadèmica, laboral i d’emprenedoria, realitzar tallers de recerca de feina, així com tenir una persona de referència que els acompanya en el seu procés.

Aquest projecte a més contempla bonificacions a les empreses que contracten joves del programa i bonificacions als joves que s’inicien en un projecte d’emprenedoria.

Per més informació sobre la Garantia Juvenil podeu contactar amb la impulsora de Garantia Juvenil, entrant a la pàgina web www.anoiajove.cat, trucant al 93.805.15.85, enviant un correu electrònic a rperez@anoiajove.cat o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679.964.669.

Last modified: 5 de febrer de 2018