Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Acord de col·laboració entre el departament de benestar social del Consell Comarcal de l’Anoia i el Centre Josep Orgué

3 de novembre de 2011

Les treballadores Socials i Educadores Socials del Consell Comarcal de l’Anoia van visitar el nou centre pioner de promoció d’autonomia personal i prevenció de dependència Josep Orgué que gestiona Fundació Privada Àuria.

El centre Josep Orgué és un servei que ofereix informació i orientació en aspectes relacionats amb la promoció de l’autonomia personal i l’accessibilitat i un servei de formació per a les persones amb problema de dependència i discapacitats.

La visita al centre va ser una bona ocasió per a poder veure totes les instal·lacions de la Fundació Privada Àuria i poder establir vincles professionals que de ben segur  facilitaran la tasca de coordinació i treball conjunt entre els professionals del centre i les referents de cada territori de la comarca anoienca.

Així, van acordar que les treballadores socials i educadores socials del Consell Comarcal de l’Anoia derivaríem possibles casos que requerissin d’adaptació a la llar al Centre Josep Orgué perquè puguin rebre serveis d’atenció, de formació, assessorament, sensibilització en l’àmbit de la promoció a l’autonomia personal i l’accessibilitat.

 

Last modified: 5 de febrer de 2018