Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Els representats polítics de promoció comarcal i turisme es reuneixen amb els agents turístics de la comarca

26 d'octubre de 2011

El passat divendres el vicepresident primer de l’Àrea de promoció comarcal i noves tecnologies del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Calpe acompanyat de la consellera de turisme i comerç, Maria Josep Aubarell i el president del Consorci per a la promoció Turística de l’Alta Anoia, Pere Masana, es van reunir amb el comitè director de la Taula Oberta de Turisme per tal de tenir una primera presa de contacte.

Desprès de les presentacions com a nous responsables de l’ens comarcal en l’àmbit de promoció comarcal i turisme, Calpe, va explicar la voluntat del Consell Comarcal de l’Anoia i el Consorci per a la promoció Turística de l’Alta Anoia per sumar esforços i treballar plegats per el desenvolupament del turisme i la promoció de la comarca.

Ambdós ens, el Consell Comarcal de l’Anoia i el Consorci per a la promoció del Turisme de l’Alta Anoia, es van posar a la disposició dels diferents agents turístics per conèixer de primera ma les seves opinions i demandes, i per tal de continuar treballant plegats en l’àmbit del desenvolupament turístic i establir conjuntament diferents accions que ajudin a promocionar la comarca de l’Anoia.

En aquest sentit, es va acordar que s’ha de continuar amb les trobades periòdiques de treball que es fan de la Taula Oberta de Turisme de l’Anoia. Es va anunciar que properament, el 28 de novembre, es convocarà una nova reunió, oberta a tots els agent turístics de la comarca, per treballar les línies i productes turístics estratègics per assolir el model de desenvolupament turístic que volem per l’Anoia.

Last modified: 5 de febrer de 2018