Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Acord de col·laboració entre el nou programa de Ràdio Igualada “Cuina Oberta” i el projecte del Consell Comarcal “l’Anoia del Camp a la Taula”

23 d'octubre de 2014

El nou programa de Ràdio Igualada “Cuina Oberta” i el projecte del Consell Comarcal “l’Anoia del Camp a la Taula” han expressat un acord de col·laboració per donar a conèixer els productes, elaborats o transformats a la comarca de l’Anoia.

El Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra, impulsat per la Diputació de Barcelona, treballa des de fa tres anys per la promoció del consum de productes i artesania alimentària de proximitat a través del projecte L’Anoia del Camp a la Taula. La finalitat del projecte, que ja compta amb un centenar de productors de la comarca és donar suport al teixit empresarial dels productes alimentaris locals i de qualitat.

D’altra banda, Ràdio Igualada ha posat en marxa en aquesta temporada 2014-2015 un nou programa "Cuina oberta" dedicat a la gastronomia i la restauració, amb especial dedicació a la cuina de l’Anoia. Aquest programa s’emet els dissabtes de 12 a 13h. i diumenges en redifusió a la mateixa hora.

Així, amb la voluntat per ambdues parts d’ajudar a potenciar el sector de productes alimentaris locals i de qualitat Ràdio Igualada, “Cuina Oberta”, estrenarà una secció fixe dins del programa on cada dissabte entrevistarà un productor de la comarca amb la voluntat de donar a conèixer i alhora descobrir els aliments produïts, elaborats o transformats a la comarca per petits i mitjans empresaris.

Last modified: 5 de febrer de 2018