Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Aquest dissabte “Viu el Trail” a la zona dels Hostalets de Pierola

22 d'octubre de 2014

The Outdoor Center dels Hostalets de Pierola, juntament amb l’UEC Anoia i l’ajuntament dels Hostalets de Pierola han organitzat per aquest dissabte 25 d’octubre un trail col·lectiu per conèixer la varietat paisatgística de contrastos que ofereixen els entorns dels Hostalets de Pierola: vinyes, barrancs, fondalades i serres boscoses amb les millors visites al massís de Montserrat.

Flier-Trail-2014.pdf[230KB]

Serà un recorregut d’uns 15 a 17km aproximadament en el que professionals especialitzats explicaran diferents conceptes de tècnica en trail i cursa de muntanya per posar en pràctica al llarg del recorregut.

Les persones interessades en participar poden inscriure’s el mateix dia de l’activitat a Outdoor Center dels Hostalets de Pierola (Alberg Can Roviralta). La sortida serà a les 9h del matí. El preu són 5euros (4 euros socis UEC) i inclou la tecnificació amb professionals especialitzats, assegurança, guiatge durant la posada en pràctica i un pica-pica a l’arribada per compartir coneixements i experiències en curses.

Last modified: 5 de febrer de 2018