Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Race Tour descobrirà enguany Hostalets de Pierola

3 d'abril de 2014

El passat dimecres, 26 de març es va presentar a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia la quarta edició de l’Anoia Race Tour, un esdeveniment per conèixer el territori a través de l’esport, el turisme i la gastronomia i altres activitats lúdiques i culturals. Dossier Anoia Race Tour 2014 [67.0 KB]

Anoia Turisme liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia organitza, per quart any consecutiu, juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport “Anoia Race Tour” i l’ajuntament d’Hostalets de Pierola, dos dies d’esport, turisme, gastronomia i cultura que permeten conèixer i gaudir de la comarca en família. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i familiar.

Anoia Race Tour tindrà lloc a Els Hostalets de Pierola el dissabte 17 i diumenge 18 de maig maig, dos dies on els participants podran escollir fer la cursa en BTT, a peu o una caminada popular amb diferents opcions segons el nivell de dificultat.

L’Anoia Race Tour és un esdeveniment familiar on els acompanyants dels esportistes també poden gaudir de l’experiència. Per això, es crea l’opció d’acampada lliure s’organitzen activitats complementàries, sopar i música a l’aire lliure durant dissabte tarda i nit. Enguany, els productors artesans amb productes de la comarca de l’Anoia seran els que oferiran el sopar degustació.

En l’apartat més esportiu, cal destacar la prova BTT de 50km ja que  serà puntuable per dos circuïts, un d’àmbit Català i un d’Espanyol i en la que hi prendran part els millors esportistes de la disciplina, fet que augmenta la qualitat esportiva de la prova. Els circuits pel que puntua són: Copa Catalana Marathon BBT, “Marathon Scott MTB by Best i el Circuit “Scott Challenge BIKE&RUN by Volkswagen vehículos comerciales” Catalunya, Madrid i País Valencià.

La consellera de Turisme i Comerç del Consell Comarcal, Marijó Aubarell, es va mostrar satisfeta de realitzar una nova edició d’aquest esdeveniment, “una eina de comunicació i de promoció excepcional per a posicionar l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i en família i per donar a conèixer el municipi que acull la prova”.

Per la seva banda, l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell  va destacar l’aposta decidida dels Hostalets de Pierola per l’oci i l’esport a l’aire lliure. “La presència de l’Outdoor Center de l’Anoia Sud al complex cultural i turístic de Can Roviralta o les Rutes a peu inaugurades recentment en són un exemple. La celebració de l’Anoia Race Tour consolida la proposta hostaletenca.”

L’alcalde també va voler agrair la feina feta i futura del Consell Comarcal, OciSport, la Comissió d’Esports i els voluntaris dels Hostalets de Pierola.

Per a més informació i inscripcions: www.ocisport.net o www.anoiasports.com

Last modified: 5 de febrer de 2018