Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei Comarcal de Joventut del Consell posa en marxa un servei de suport acadèmic presencial per als joves que cursen l’ESO a distància

7 d'abril de 2014

Els alumnes de la comarca que estan cursant els estudis d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) mitjançant l’Institut Obert de Catalunya (IOC) tenen a la seva disposició, des d’aquest dilluns, 7 d’abril, un servei de suport acadèmic presencial que els acompanyarà en els darrers mesos d’estudi per resoldre dubtes, fer les tasques i treballs relacionats amb els estudis, i ajudar-los a superar amb èxit els exàmens de final de curs.

La iniciativa va sorgir en detectar que molts joves de la comarca intenten obtenir el graduat en ESO a distància, després d’haver abandonat els seus centres educatius i davant la dificultat que suposa per als mateixos joves superar amb èxit les assignatures i assolir els continguts en un context virtual i sense un referent que els acompanyi i els doni suport en aquest procés. És per aquest motiu, i per l’aposta que el Servei Comarcal de Joventut vol fer per la formació dels joves, que ha obert el servei de l’Aula de Suport Acadèmic per facilitar-los la reincorporació a nous itineraris acadèmics.

Aquest servei és totalment gratuït i està obert dos dies a la setmana: dilluns (en horari de matins) i dimarts (a les tardes). Està guiat per tres educadores i es duu a terme els dilluns al Casal del Passeig i els dimarts al Centre Cívic del Barri Montserrat.

El servei s’inicia amb un grup de joves que van formar part de la primera edició del programa “Joves per l’Ocupació” del Consell Comarcal de l’Anoia i que s’han interessat per aquesta iniciativa. També està obert  a la resta de joves de la comarca que estan cursant els estudis d’ESO a l’IOC.

Els joves interessats en assistir a l’Aula de Suport Acadèmic poden posar-se en contacte amb el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal, trucant al 93 805 15 85 o enviant un correu electrònic a joventut@anoiajove.cat.

El Servei Comarcal de Joventut agraeix la col·laboració desinteressada de dues de les educadores que ajudaran a que els joves puguin tenir una major atenció i un millor acompanyament individualitzat.

Last modified: 5 de febrer de 2018