Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Race Tour, esport, turisme i gastronomia per a tots els públics

11 d'abril de 2013

 

El dissabte 25 i diumenge 26 de maig tindrà lloc l’Anoia Race Tour, un esdeveniment per conèixer el territori a través de l’esport, el turisme i la gastronomia i altres activitats lúdiques i culturals.

Anoia Turisme liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia organitza, per tercer any consecutiu, juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport “Anoia Race Tour”, dos dies d’esport, turisme, gastronomia i cultura que permeten conèixer i gaudir de la comarca en família. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i familiar.

 
Anoia Race Tour tindrà lloc a Sant Martí de Tous l’últim cap de setmana de maig, dos dies on els participants podran escollir fer la cursa en BTT, a peu o una caminada popular amb diferents opcions segons el nivell de dificultat.

L’Anoia Race Tour és un esdeveniment familiar on els acompanyants dels esportistes també poden gaudir de l’experiència. Per això, es crea l’opció d’acampada lliure s’organitzen activitats complementàries, sopar i música a l’aire lliure durant dissabte tarda i nit.

Anunci ART Regió 7 [1.41MB]

Last modified: 5 de febrer de 2018