Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia Race Tour repeteix una gran jornada d’esport, gastronomia i turisme a Sant Martí de Tous

29 de maig de 2013

L’Anoia Race Tour supera amb èxit la seva tercera edició amb més de mig miler de persones, entre ells el pilot Marc Màrquez.

300 participants en bicicleta i més de 300 caminants i corredors a peu van prendre la sortida de l’Anoia Race Tour el passat dissabte 25 de maig a la comarca de l’Anoia, amb el castell de Sant Martí de Tous de teló de fons que vigilava impassible la marxa dels esportistes.

Entre les diferents curses, destacar la de 55km en BTT, que formava part del circuit Scott Marathon Cup by Best, i que oferia un exigent recorregut amb estrets corriols i múltiples rierols, i que va comptar amb la participació de Marc Màrquez, possiblement un dels millors pilots de la història del motociclisme. La victòria final va anar a parar a mans de Francesc Guerra, seguit de Joan Llordella i de Francesc Freixer, tots ells reconeguts bikers del circuit. En fèmines, la primera classificada va ser Núria Espinosa.

A la mateixa hora sortien els bikers de la Non Stop, la modalitat més llarga amb prop de 60 valents/es que descobrien la duresa del recorregut, motiu pel qual l’organització va retallar la distància a menys de 100km, així com dels participants de la cursa de 30km, amb un circuit amb alguns corriols i trialeres més assequibles però no exempts de dificultat.

Tot i l’èxit de participació i el punt diferencial de l’Anoia Race Tour amb el sopar degustació que caracteritza l'esdeveniment i el fa únic, s’ha de valorar la climatología del cap de setmana, ja que després de les pluges caigudes, va lluir un sol esplèndid que va fer brillar els camps, boscos i paratges de la zona.

També remarcar la gran quantitat de parades i artesans d’aquesta edicióTambé remarcar la gran quantitat de parades i artesans d’aquesta edició i el nombrós públic visitant que precedia al sopar gastronòmic ofert per Cal Vicenç, Ateneu de Tous, Bar Don Paco, Cal Codina, Forn de la Plaça i Cabell d’Àngel que van rebre els aplaudiments de tots els assistents, els mateixos que després van ballar i cantar al ritme dels Karaokes Band fins a la matinada.

Primers classificats

Scott Marathon Cup by Best: Francesc Guerra i Núria Espinosa
BTT 85km: Santi Francas i Sílvia Vilardell
BTT 30Km: Ivan Cordon i Penélope Verdaguer
Run and Walk: Jordi Vidal i Maite Hinojosa

Aquesta ha sigut la tercera edició d’Anoia Race Tour, organitzada per Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport.

Last modified: 5 de febrer de 2018