Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Sessió informativa sobre participacions preferents i deute subordinat, el 4 de juny al Museu de la Pell d’Igualada

29 de maig de 2013

El proper 30 de juny finalitza el termini perquè els afectats que no poden disposar dels diners invertits puguin accedir a l’arbitratge.

El proper dimarts, 4 de juny a les 19h, el Museu de la Pell d’Igualada (c/ Dr. Joan Mercader s/n) acollirà una sessió informativa sobre participacions preferents i deute subordinat.
Aquesta jornada està organitzada conjuntament pels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana del Consum (ACC) de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia.

La sessió informativa, que anirà a càrrec d’Alfons Conesa, director de l’Agència Catalana del Consum, està destinada principalment a les persones afectades per les participacions preferents i deute subordinat que no poden disposar dels diners invertits en aquests productes financers, comercialitzats per diverses entitats en els darrers anys i, bàsicament a Catalunya, per Catalunya Caixa i Bankia. Aquesta xerrada va també orientada a alcaldes, regidors i tècnics de les àrees de consum dels municipis i als presidents dels consells comarcals, consellers comarcals i tècnics comarcals de les seves àrees de consum.

L’objectiu de la sessió és donar informació, suport i orientació als afectats sobre el procediment a seguir, en el cas que vulguin accedir a l’arbitratge per resoldre el seu problema, tenint present que la data límit finalitza el proper 30 de juny.

Els interessats a assistir-hi es poden inscriure a l'adreça de correu electrònic npiniella@gencat.cat (Neus Piniella), indicant nom, cognoms, entitat, població i adreça de correu electrònic, o bé trucant al telèfon 93 693 02 72.

Last modified: 5 de febrer de 2018