Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Tret de sortida de l’exposició itinerant del Voluntariat Sènior a l’Anoia

29 de maig de 2013

El projecte pretén posar en relació persones voluntàries sèniors amb projectes d’entitats que requereixen de voluntariat.
El Consell Comarcal de l’Anoia va inaugurar el projecte “Voluntariat Sènior a l’Anoia” amb una exposició itinerant.

El passat dissabte 18 de maig, a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia es va celebrar la inauguració d’una exposició que vol ser itinerant a tots els municipis de la comarca i on es mostren els 28 projectes de 7 entitats comarcals diferents. Aquests projectes cerquen voluntaris/àries sèniors amb diferents perfils. L’exposició pretén sensibilitzar i animar a les persones grans a fer tasques de voluntariat per tal de millorar el benestar de la societat actual.

Durant la presentació es va dur a terme una taula rodona per a donar veu a diversos testimonis de voluntaris que treballen en entitats de la Comarca com la Germana  Rosa Munté de les Dones dels Dimecres, Carme Tarré voluntària a la Xarxa d’Entitats de Gent Gran de Capellades i Enrich Senserrich com a Vicepresident del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, que van estar acompanyats per Àngel Soteras, Vicepresident Quart del Consell Comarcal i Carla Casas, Tècnica de Gent Gran del mateix Consell Comarcal.

Last modified: 5 de febrer de 2018