Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal aprova un acord de suport a la Campanya Casa Nostra és Casa Vostra.

1 de febrer de 2017

El passat dimarts 31 de gener, el Ple del Consell Comarcal de l’Anoia va aprovar la proposta d’acord elaborada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, en suport a la campanya Casa Nostra És Casa Vostra i a la Campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània impulsada pel mateix Fons.

La campanya Casa Nostra És Casa Vostra, està formada per persones a títol individual, col·lectius, ONG i empreses del sector cultural, amb l’objectiu de denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania i demanar polítiques d’acollida reals i efectives.

El Consell Comarcal ha fet arribar la proposta d’acord als ajuntaments de la comarca promovent la seva aprovació. Paral·lelament, ha mantingut el seu compromís d’oferir suport als municipis en la organització d’activitats adreçades a la sensibilització envers el fet migratori i la crisi de les persones refugiades. L’any 2016 s’han organitzat diverses xerrades i exposicions i aquest any 2017 es pretén també, oferir tallers adreçats a les escoles de la comarca.

El proper 18 de febrer se celebrarà a Barcelona l’acte més important de la Campanya, la manifestació a favor de l’acollida de persones refugiades.

Last modified: 5 de febrer de 2018