Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Turisme edita un nou mapa turístic de tota la comarca

6 de març de 2017

El Consell Comarcal de l’Anoia ha editat un nou mapa turístic de tota la comarca amb la voluntat d’actualitzar els recursos divulgatius i promocionar l’oferta turística del territori.

L’objectiu de la nova publicació és que el visitant i turista es pugui ubicar ràpidament i tenir coneixement dels principals atractius turístics de la comarca.

Aquesta nova eina de promoció té un format A3, i en una cara inclou el mapa geogràfic amb els diferents municipis i nuclis, les vies de comunicació i els diferents recursos turístics, i de l’altra la descripció dels principals atractius turístics.

mapa-turistic-anoia-actualitzat-novembre-2016-002El nou mapa, del que s’han fet 25.000 exemplars, es podrà trobar a les oficines de turisme, alsPunts d’Informació Turística, als ajuntaments i a aquelles empreses del sector turístic que estiguin interessades a tenir el material per poder oferir als seus clients.

Aquesta publicació s’emmarca en l’aposta decidida pel turisme, com un dels motors econòmics de la comarca, que fa i treballa el Consell Comarcal de l’Anoia a través de la seva àreade promoció comarcal i desenvolupament econòmic. 

Last modified: 5 de febrer de 2018