Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Aquest cap de setmana comença Barraques Go! Descobreix un paisatge, caça barraques i guanya premis!

22 de maig de 2018

Des d’aquest dissabte 26 de maig i fins al 24 de juny, estarà actiu el joc de l’aplicatiu mòbil Natura Local que promou el comerç i les barraques de pedra seca de l’Anoia.

Aquest singular projecte impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments de Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, busca promoure les sinergies entre el turisme i el comerç local per tal de revalorar els petits pobles de la zona, impulsar el seu teixit comercial i potenciar els productes singulars.

Així, al llarg de quatre setmanes, del 26 de maig al 24 de juny de 2018, us convidem a descobrir la riquesa natural i patrimonial d’aquests tres municipis i guanyar premis en restaurants, empreses d’oci com paintball o kartings, cases rurals, petits productors gastronòmics i comerços en general. A més, els itineraris us acostaran a Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, tres municipis amb molt d’encant on podreu gaudir de la tranquil·litat del món rural, passejar pels seus carrerons i descobrir el seu comerç local i de proximitat.

Amb aquesta iniciativa es pretén incentivar les visites de turistes als nuclis urbans per a augmentar el consum a les botigues de proximitat i contribuir a enfortir el teixit comercial local.

Per participar és molt senzill:

  • Descarrega l’App Natura Local al Google Play. ÉS GRATIS. Registra’t.

  • Busca un dels següents municipis, identificats amb la ICONA del diamant: Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia

  • Entra en el municipi. Les rutes per jugar estan identificades amb la ICONA del diamant

  • Selecciona la ruta i, a la fitxa, veuràs el detall de quins són els premis i la quantitat disponible.

  • Descarrega’t la ruta per no tenir problemes de cobertura i poder fer-la en OFF-LINE.

  • Segueix el track navegant la ruta, busca i captura els premis. Segueix les indicacions dels avisos emergents a la teva pantalla.

Les barraques de pedra seca són construccions característiques de la zona i lligades al seu passat rural i al món de la vinya i que es troben escampades per tot el territori. A l’Anoia són un més dels molts elements que conformen la riquesa patrimonial de la comarca, com els castells de frontera, els paisatges rurals o els petits pobles i nuclis amb encant. Gràcies a aquest joc podreu explorar les Valls de l’Anoia, properes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb la muntanya de Montserrat de fons.

Last modified: 22 de maig de 2018