Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Creu Roja amb el projecte Voluntariat Sènior a l’Anoia. La major xarxa d’assistència humanitària a tot el món posa a l’abast vuit projectes on hi poden participar persones grans voluntàries.

20 d'octubre de 2014

Creu Roja Anoia participa en el projecte Voluntariat Sènior a l’Anoia impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia essent una de les vuit entitats participants.
Aquesta entitat va sorgir l’any 1943 i la seva missió és treballar per a les persones més vulnerables, ja sigui en l’àmbit nacional com internacional, mitjançant accions de caràcter preventiu, assistencial, rehabilitador i de desenvolupament. Totes aquestes tasques es realitzen, essencialment, gràcies a la participació de voluntaris i voluntàries.

Els projectes que Creu Roja Anoia ofereix  per acollir persones grans voluntàries i que es realitzen a diferents punts de la comarca de l’Anoia són els següents: Lectura més a prop i lectura a l’hospital, Reforç escolar, Campanya de recollida de joguines, Campanyes de sensibilització, Classes de llengua i coneixement de l’entorn i alfabetització, Banc de queviures i banc de la teca, Ocupació i Captació de fons.

Els projectes són diversos, el perfil de voluntari, la seva dedicació i altres són diferents segons les tasques a desenvolupar, per aquest motiu, qualsevol persona gran interessada en algun del seus projectes, pot contactar amb Mireia Buera a través del correu electrònic socis@anoia.creuroja.org o bé al telèfon 938030789.
Recordar que des de l’any passat hi ha una exposició itinerant de la qual ja ha passat per molts dels municipis de l’Anoia, i també s’ha creat un catàleg on trobar tots aquests projectes (ho podeu consultar a través de la web www.anoia.cat )

Last modified: 5 de febrer de 2018